Vej til Egå Kirke i Århus med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg
Egå Kirke, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Egå Kirke fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Egå Kirke Bus: Bus - 12, Bus - 123, Bus - 6A.

Sådan kommer du til Egå Kirke af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Dybbøl Mølle 700 min
Bus - 11
Bus - 900X900X
Bus - 4343
Bus - 912X912X
Bus - 123123
Gå
Fra Aalborgtårnet 449 min
Gå
Bus - 5252
Bus - 5959
Bus - 6060
Bus - 113113
Bus - 6A6A
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Egå Kirke?

De nærmeste stationer til Egå Kirke er:

  • Mejlbyvej/Eghøjvej V. Egå Kirke (Aarhus) er 176 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Mejlbyvej/Nordvangen. Egå (Aarhus) er 326 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Mejlbyvej/Kringelvej V. Egå Gymnasium (Aarhus) er 782 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Egå Havvej. Egå (Aarhus) er 1006 meter derfra, 14 minutters gang.
  • Grenåvej/Mejlbyvej. Egå (Aarhus) er 1033 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Egå Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Egå Kirke: Bus - 12, Bus - 123, Bus - 6A.

Egå Kirke, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Egå Kirke i Århus

Søger du efter vejvisning til Egå Kirke i Århus, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Egå Kirke med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Egå Kirke - Bus: Bus - 12, Bus - 123, Bus - 6A.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Mejlbyvej/Eghøjvej V. Egå Kirke (Aarhus); Mejlbyvej/Nordvangen. Egå (Aarhus); Mejlbyvej/Kringelvej V. Egå Gymnasium (Aarhus); Egå Havvej. Egå (Aarhus); Grenåvej/Mejlbyvej. Egå (Aarhus).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Egå Kirke på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Egå Kirke på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Egå Kirke, Århus
Egå Kirke, Århus Egå kirke ligger ca. 9 kilometer nord for Aarhus C, tidligere Øster Lisbjerg Herred, Randers Amt. Kirken var i middelalderen viet til apostlene Simon og Judas Taddæus. Kor og skib er opført i romansk tid af rå kampesten med tilhuggede kvadre ved hjørner og muråbninger. Begge rundbuede døre er bevaret, norddøren tilmuret, syddøren stadig i brug. Flere tilmurede rundbuevinduer ses i murværket. Tårn og våbenhus er opført i sengotisk tid. Tårnets glamhuller deles af runde søjler, inspirationen er formodentlig kommet fra Århus Domkirke, gavlene har etagedelt blændingsdekoration med dobbelt-spærstik-blændinger. Våbenhuset har båndblændinger under gesimsen og gavl med stigende, tredobbelte spidsbueblændinger om firkløverfelt. I våbenhuset ses en figursten over herredsfoged Anders Petersen (død 1650). Kirken blev istandsat i 1960. Kor og skib har fået indbygget hvælv i sengotisk tid omkring 1500. Den runde korbue er bevaret med profilerede kragbånd. Alterbordets forside dækkes af et sengotisk panel med billede af Kong David og våben med Korslammet for århusbispen Ove Bille samt våben for kantor Georg Samsing, som har skænket panelet. Altertavlen i renæssance er fra omkring 1600, felterne har oprindelige malerier. Den sengotiske prædikestol har dobbelte spidsbuefelter og cirkler, udfyldt med stavværk, den dateres til omkring 1500, og regnes for en af Danmarks ældst bevarede prædikestole, oprindelig har den stået på gulvet. Det nye orgelværk fra 1981 er indsat i et orgelhus fra slutningen af 1700-tallet. I koret ses en figursten over Maren Wellomsdatter (død 1650) og to mænd. Den romanske granitfont har på kummen dobbeltløver om fælles hoved.
Sådan kommer du til Egå Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Egå Kirke med appen!