Vej til Esbjerg i Esbjerg med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Esbjerg?

De nærmeste stationer til Esbjerg er:

  • Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) er 179 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Toldbodvej V Britanniavej (Esbjerg) er 547 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Esbjerg Busterminal er 940 meter derfra, 13 minutters gang.
  • Esbjerg er 962 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Esbjerg?

Disse Bus linjer standser nær Esbjerg: 7C.

Esbjerg, Esbjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Esbjerg i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Esbjerg i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Esbjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Esbjerg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Esbjerg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg); Toldbodvej V Britanniavej (Esbjerg); Esbjerg Busterminal; Esbjerg.

Du kan tage til Esbjerg med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 7C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Esbjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Esbjerg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Esbjerg, Esbjerg
Esbjerg, Esbjerg Denne artikel handler om selve byen Esbjerg. Ordet Esbjerg bruges ofte også som en kort betegnelse for Esbjerg Kommune.Esbjerg er Danmarks femtestørste by med 72.037 indbyggere (2020) og er beliggende i Sydvestjylland. Den er desuden hovedby for Esbjerg kommune og det vestlige Jyllands største byområde med direkte forbindelse til Kolding og Odense via motorvej E20 og jernbane.Havnen er drivkraften i Esbjerg, og de mange offshore-aktiviteter udgør den største faktor. Desuden fungerer Esbjerg Havn som færgehavn og som udskibningshavn for leverancerne til Horns Rev Havmøllepark. Byen har engang været Danmarks største fiskerihavn, men det hører efterhånden en svunden tid til. Nordøst for byen ligger Esbjerg Lufthavn Esbjerg er inden for sport især kendt for sin traditionsrige fodboldklub EfB og Ishockeyklub Esbjerg Energy, der spiller deres hjemmekampe på Blue Water Arena og i Granly Hockey Arena. Indenfor kultur er Esbjerg hjemsted for Esbjerg Rock Festival, som er blevet arrangeret hvert år siden 1991 i Vognsbølparken.
Sådan kommer du til Esbjerg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Esbjerg med appen!