Vej til Fælleshus, Skråplanet i Værløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Fælleshus, Skråplanet?

De nærmeste stationer til Fælleshus, Skråplanet er:

  • Mølledalen (Jonstrupvej) er 352 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Knastebakken (Måløvgårdsvej) er 751 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Fælleshus, Skråplanet?

Disse Bus linjer standser nær Fælleshus, Skråplanet: 147, 152.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Fælleshus, Skråplanet?

Disse Jernbane linjer standser nær Fælleshus, Skråplanet: B, C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fælleshus, Skråplanet i Værløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fælleshus, Skråplanet i Værløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fælleshus, Skråplanet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fælleshus, Skråplanet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Fælleshus, Skråplanet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mølledalen (Jonstrupvej); Knastebakken (Måløvgårdsvej).

Du kan tage til Fælleshus, Skråplanet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 147, 152 Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fælleshus, Skråplanet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fælleshus, Skråplanet, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Værløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fælleshus, Skråplanet, Værløse
Lettere at komme til Fælleshus, Skråplanet med appen!