Fortsæt til primært indhold

Vej til Fangel Kirke i Odense med Bus eller Bybane?

Se Fangel Kirke, Odense, på kortet

Vejvisning til Fangel Kirke fra de vigtigste steder i Odense med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fangel Kirke

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Fangel Kirke?

  De nærmeste stationer til Fangel Kirke er:

  • Fangel (Odense Kommune) er 248 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Fangel Rundkørsel (Odense Kommune) er 573 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Fangel Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Fangel Kirke: 110, 111.

  Flere detaljer

Se Fangel Kirke, Odense, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Fangel Kirke i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fangel Kirke i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fangel Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fangel Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Fangel Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fangel (Odense Kommune); Fangel Rundkørsel (Odense Kommune).

Du kan tage til Fangel Kirke med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 111

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fangel Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fangel Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fangel Kirke, Odense
Fangel Kirke, Odense Fangel Kirke er en kirke i byen Fangel på Midtfyn ca. 9 km syd for Odense. Kirken er nævnt første gang 1484. 1532 gav kong Frederik I Jørgen Gyldenstierne patronatsretten til kirken. Didrik Schult til Christiansdal erhvervede kirken sammen med Stenløse Kirke, men solgte dem 1695 videre til Anne Sofie Krabbe til Søbysøgård. Kirkerne forblev under denne herregårds eje frem til 1800-tallet, hvor kirken skiftede hænder flere gange. Den overgik til selveje 1911.
Sådan kommer du til Fangel Kirke med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Fangel Kirke med appen!