Vej til Fjaltring i Lemvig med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Fjaltring fra de vigtigste steder i Lemvig med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fjaltring Jernbane: Jernbane - 93.

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Fjaltring?

Disse Jernbane linjer standser nær Fjaltring: Jernbane - 93.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fjaltring i Lemvig

Søger du efter vejvisning til Fjaltring i Lemvig, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Fjaltring med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Jernbane eller Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Fjaltring - Jernbane: Jernbane - 93.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Fjaltring på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Fjaltring på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Fjaltring, Lemvig
Fjaltring, Lemvig Fjaltring Sogn er et sogn i Lemvig Provsti (Viborg Stift). Sognet ligger i Lemvig Kommune; indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Vandfuld Herred (Ringkøbing Amt). I Fjaltring Sogn ligger Fjaltring Kirke. I Fjaltring Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Fjaltring (bebyggelse) Høvsøre (areal, bebyggelse) Klostergård (bebyggelse) Kærsgård (bebyggelse) Lapholm (bebyggelse) Lisby (bebyggelse) Musholm (bebyggelse) Mårupgård (bebyggelse) Nørby (bebyggelse) Ottedal (bebyggelse) Ruby (bebyggelse) Vibshede (bebyggelse)
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Fjaltring med appen!