Fortsæt til primært indhold

Vej til Frederikssund Station i Frederikssund med Bus eller Jernbane?

Frederikssund Station kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Frederikssund Station fra de vigtigste steder i Frederikssund med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Frederikssund Station

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Frederikssund Station?

  De nærmeste stationer til Frederikssund Station er:

  • Sillebroen (A.C. Hansensvej) er 777 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Frederikssund St. er 931 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Frederikssund Station?

  Disse Bus linjer standser nær Frederikssund Station: 230R, 310R, 312, 65E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Frederikssund Station?

  Disse Jernbane linjer standser nær Frederikssund Station: C.

  Flere detaljer
Frederikssund Station kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Frederikssund Station i Frederikssund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Frederikssund Station i Frederikssund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Frederikssund Station på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Frederikssund Station i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Frederikssund Station? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sillebroen (A.C. Hansensvej); Frederikssund St..

Du kan tage til Frederikssund Station med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 230R, 310R, 312, 65E Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Frederikssund Station fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Frederikssund Station, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Frederikssund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Frederikssund Station, Frederikssund
Frederikssund Station, Frederikssund Frederikssund Station er en S-togsstation i Frederikssund. Den er endestation for linje C. Den nuværende station er den tredje i byen og blev taget i brug den 27. maj 1989, da banen til byen blev omlagt til S-tog. Den ligger, hvor den første station fra åbningen af Frederikssundbanen i 1879 lå. Den nuværende station afløste den 2. station, der blev opført i forbindelsen med anlæg af midtbanen til Næstved. Den anden station og midtbanen blev åbnet i 1928, og skulle have været videreført til Hillerød, hvor anlægget var gået i gang, men projektet blev opgivet inden sporlægning skulle have været udført og strækningen til Ringsted blev nedlagt i 1936. Den første station, var i brug indtil åbning til af Midtbanen, men blev derefter benyttet som godsstation. Den oprindelige stationsbygning blev nedrevet i 1988 for at gøre plads til den nuværende trafikterminal. Den ligger i takstzone 7.
Sådan kommer du til Frederikssund Station med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Frederikssund Station med appen!