Fortsæt til primært indhold

Vej til Fuglesangsø i Lyngby-Taarbæk med Bus, Jernbane eller Metro?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Fuglesangsø?

  De nærmeste stationer til Fuglesangsø er:

  • Rødeport (Klampenborgvej) er 565 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Fuglesangsø?

  Disse Bus linjer standser nær Fuglesangsø: 185, 23, 388.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Fuglesangsø?

  Disse Jernbane linjer standser nær Fuglesangsø: 029, C.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Fuglesangsø i Lyngby-Taarbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fuglesangsø i Lyngby-Taarbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fuglesangsø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fuglesangsø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Fuglesangsø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rødeport (Klampenborgvej).

Du kan tage til Fuglesangsø med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 185, 23, 388 Jernbane: 029, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fuglesangsø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fuglesangsø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Lyngby-Taarbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fuglesangsø, Lyngby-Taarbæk
Lettere at komme til Fuglesangsø med appen!