Fortsæt til primært indhold

Vej til Billund i Billund med Bus eller Jernbane?

Billund kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Billund fra de vigtigste steder i Billund med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Billund

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Billund?

  De nærmeste stationer til Billund er:

  • Legoland / Lalandia (Billund) er 289 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Billund Centret er 1136 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Billund?

  Disse Bus linjer standser nær Billund: 119, 143, 166, 43.

  Flere detaljer
Billund kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Billund i Billund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Billund i Billund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Billund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Billund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Billund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Legoland / Lalandia (Billund); Billund Centret.

Du kan tage til Billund med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 119, 143, 166, 43

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Billund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Billund, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Billund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Billund, Billund
Billund, Billund Billund er en by i Sydjylland med 6.662 indbyggere (2020), beliggende i Grene Sogn. Den er den næststørste by i Billund Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byen er først og fremmest kendt for sin lufthavn, Billund Lufthavn, der er Danmarks næststørste, og ikke mindst forlystelsesparken LEGOLAND, der havde 1,7 mio. besøgende i 2012.Billund voksede anseeligt i løbet af 1960'erne ikke mindst pga. legetøjskoncernen LEGO's produktion af plasticbyggeklodser. LEGO etablerede ligeledes en lufthavn i denne periode og i 1968 opførte forlystelsesparken LEGOLAND. På globalt plan har LEGO-koncernen omkring 10.000 medarbejdere, hvoraf der er næsten 4.000 ansatte i Danmark.I centrum af byen ligger byens kulturcenter, Billund Centret, indviet i 1973 med bl.a. Billund Kirke, Billund Bibliotek, udstillingshal, teatersal og restaurant. Byen også hjemsted for væddeløbsbanen Billund Trav opført i 1971.
Sådan kommer du til Billund med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Billund med appen!