Vej til Billund i Danmark med Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Billund fra de vigtigste steder i Danmark med Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Billund?

  • De nærmeste stationer til Billund er:
    • Billund, Åstvej V Hotellet er 720 meter derfra, 10 minutters gang

Hvilke Bus linjer standser nær Billund?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Billund i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus køreplaner til Billund. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Billund.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Billund: Billund.

Vælg Bus muligheder, du kan tage for at komme til Billund. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 143, 144, 166, 43.

Er du ved at planlægge din retur fra Billund, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Billund
Billund Billund er en by i Sydjylland med 6.313 indbyggere (2017), beliggende i Grene Sogn. Den er den næststørste by i Billund Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byen er først og fremmest kendt for sin lufthavn, Billund Lufthavn, der er Danmarks næststørste, og ikke mindst forlystelsesparken LEGOLAND, der havde 1,7 mio. besøgende i 2012. Billund voksede anseeligt i løbet af 1960'erne ikke mindst pga. legetøjskoncernen LEGO's produktion af plasticbyggeklodser. LEGO etablerede ligeledes en lufthavn i denne periode og i 1968 opførte forlystelsesparken LEGOLAND. På globalt plan har LEGO-koncernen omkring 10.000 medarbejdere, hvoraf der er næsten 4.000 ansatte i Danmark. I centrum af byen ligger byens kulturcenter, Billund Centret, indviet i 1973 med bl.a. Billund Kirke, Billund Bibliotek, udstillingshal, teatersal og restaurant. Byen også hjemsted for væddeløbsbanen Billund Trav opført i 1971.
Sådan kommer du til Billund med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Billund i Danmark

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere