Vej til Fyrendal Kirke i Fuglebjerg med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg
Fyrendal Kirke, Fuglebjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Fyrendal Kirke fra de vigtigste steder i Fuglebjerg med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fyrendal Kirke Bus: Bus - 480R, Bus - 615.

Sådan kommer du til Fyrendal Kirke af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Midtsjællands Svæveflyveklub, Sorø 234 min
Gå
Bus - 234234
Bus - 480R480R
Bus - 615615
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Fyrendal Kirke?

De nærmeste stationer til Fyrendal Kirke er:

  • Fyrendalvej (Hovedgaden) er 857 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Fyrendal Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Fyrendal Kirke: Bus - 480R, Bus - 615.

Fyrendal Kirke, Fuglebjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fyrendal Kirke i Fuglebjerg

Søger du vejvisning til Fyrendal Kirke i Fuglebjerg, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus, Jernbane eller Færge køreplaner til Fyrendal Kirke. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Fyrendal Kirke.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Fyrendal Kirke: Fyrendalvej (Hovedgaden).

Vælg Bus, Jernbane eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Fyrendal Kirke. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 480R, Bus - 615.

Er du ved at planlægge din retur fra Fyrendal Kirke, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Fyrendal Kirke, Fuglebjerg
Fyrendal Kirke, Fuglebjerg Fyrendal Kirke ligger ved herregården Fyrendal, ca. 16 km Ø for Skælskør (Region Sjælland). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå den i Fuglebjerg Kommune (Vestsjællands Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå den i Øster Flakkebjerg Herred (Sorø Amt). Kirken har tilknytning til herregården Fyrendal, som ligger umiddelbart bag kirken, Fyrendal hed Vindinge før 1677. Skibet stammer fra en romansk kirke opført af rå og kløvet kampesten med tilhugne kvadre i granit, kridt og faksekalk ved hjørner og åbninger. Skibet er blevet forlænget mod vest i senromansk tid. Mod nord og syd ses spor af de oprindelige døre med stik af kridtkvadre. Skibet fik højtsiddende spidsbuevinduer i anden halvdel af 1200-tallet, to af disse spores i sydmuren. De to korsarme er tilføjet i 1300-tallet, inden det romanske kor blev erstattet med det nuværende langhuskor i 1500-tallet, blændingsgavlen mod nord, kan dateres til 1300-tallet, gavlen mod syd har ingen daterbare enkeltheder. tårnet er opført i 1400-tallet, det to nederste stokværk er bevaret, overdelen med blændingsprydede kamtakgavle er fra 1500-tallet. Sakristiet er opført i 1529. Skibet fik indbygget hvælv i 1300-tallet. Det murede alterbord har en åbning på bagsiden med smedejernsdøre fra 1685. Altertavlen i barok fra 1685 bærer våben for Didrik friherre Fuiren og Margrethe Elers. Foran koret er opstillet et korgitter fra o.1640 med våben for Gyldenløve og Grubbe, korgitteret tillægges Abel Schrøders værksted, det blev anbragt foran søndre korsarm i 1854 men flyttet tilbage i 1953, ved gitteret står to figurer, Kristus og Moses, som formodentlig har hørt til korgitteret. I koret er ophængt et epitafium fra 1670 over provst Friderick Andersen Klyne og familie. Prædikestolen er udført i 1616 på roskildemesteren Anders Nielsen Hatts værksted. I korsskæringen står en degnestol, som bærer våben for Niels Krag og Jytte Høeg. I kirken ses et korbuekrucifiks fra o.1500. På vestvæggen er ophængt et par stolegavle fra o.1600 med Syndefaldet og Korsfæstelsen. Kirken har haft en Madonna-figur fra 1300-tallet, som nu opbevares på Næstved Museum. Figuren tillægges Næstved Madonna-mesteren. I nordre korsarm ses et epitafium med 32 anevåben over Wilhelm Dresselberg til Vindinge (død 1620) og hustru. Desuden ses en gravsten over Erik Christoffersen Dyre (død 1554) og hans to hustruer samt en søn. I søndre korsarm ses to gravfanestænger fra begravelsen for Rudolph Günther von Grabow (død 1716). Desuden ses flere gravsten fra barokken med sekundære indskrifter og nogle sten over tjenestefolk fra Fyrendal. Den romanske granitfont er hugget i én blok, den har glat kumme og en kraftig vulst som overgang til den runde fod.
Sådan kommer du til Fyrendal Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Fyrendal Kirke med appen!