Vej til Gamestop i Roskilde med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Gamestop?

De nærmeste stationer til Gamestop er:

  • Ro's Torv (Københavnsvej) er 73 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Roskilde Svømmehal (Bymarken) er 441 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Bytoften (Byageren) er 466 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Hedemølleparken (Dommervænget) er 518 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Gamestop?

Disse Bus linjer standser nær Gamestop: Bus - 123.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Gamestop?

Disse Jernbane linjer standser nær Gamestop: Jernbane - IC, Jernbane - RE.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Gamestop i Roskilde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gamestop i Roskilde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gamestop på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gamestop i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gamestop? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ro's Torv (Københavnsvej); Roskilde Svømmehal (Bymarken); Bytoften (Byageren); Hedemølleparken (Dommervænget).

Du kan tage til Gamestop med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 123 Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gamestop fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gamestop, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Roskilde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gamestop, Roskilde
Lettere at komme til Gamestop med appen!