Fortsæt til primært indhold

Vej til Vallensbæk st. med Bus, Jernbane eller Metro?

Se Vallensbæk st. på kortet

Vallensbæk st. kort

Vejvisning til Vallensbæk st. fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vallensbæk st.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vallensbæk st.?

  De nærmeste stationer til Vallensbæk st. er:

  • Rønnebækhus (Vallensbæk Torvevej) er 189 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Vejlegårdsvej (Søndre Ringvej) er 583 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Vallensbæk St. er 853 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Nøddebo Allé (Strandesplanaden) er 951 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse Bus linjer standser nær Vallensbæk st.: 166, 300S, 30E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.: A.

  Flere detaljer

Se Vallensbæk st. på kortet

Vallensbæk st. kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vallensbæk st.

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vallensbæk st., Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vallensbæk st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vallensbæk st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vallensbæk st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rønnebækhus (Vallensbæk Torvevej); Vejlegårdsvej (Søndre Ringvej); Vallensbæk St.; Nøddebo Allé (Strandesplanaden).

Du kan tage til Vallensbæk st. med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166, 300S, 30E Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vallensbæk st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vallensbæk st., hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vallensbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vallensbæk st.
Vallensbæk st. Vallensbæk Station er en S-togs-station på Køge Bugt-banen, der ligger i den københavnske forstad Vallensbæk. Den ligger på grænsen mellem takstzonerne 44 og 55. Stationen blev indviet af Dronning Margrethe 2. den 1. oktober 1972 i forbindelse med åbningen af Køge Bugt-banen. Den var endestation for banen frem til den 26. september 1976, da banen blev forlænget til den nyåbnede Hundige Station. Stationen ligger på en dæmning og består af to spor med en delvist overdækket perron imellem. I den østlige er der en stationsbygning, der er delvist indbygget i banedæmningen, med trappehus, gennemgang og 7-Eleven. Syd for ligger der en plads ved Vallensbæk Centervej med parkeringspladser og busstoppesteder. Nord for ligger Vallensbæk Stationstorv med flere butikker ved siden af Vallensbæk Rådhus. I den vestlige ende af stationen er der en trappe mellem to broer for banen over Søndre Ringvej. I 2025 kommer der til at åbne en åbne en letbanestation på Hovedstadens Letbane på Søndre Ringvej lige nord for broerne. Stationen kommer til at bestå af to spor med hver sin perron og kommer til at ligge på den østlige side af vejen, omtrent ved linje 300S' nuværende stoppested. Umiddelbart nord for stationen kommer letbanen til at skrå over vejen, før den fortsætter videre mod nord på den vestlige side.
Lettere at komme til Vallensbæk st. med appen!