Fortsæt til primært indhold

Vej til Vallensbæk st. med jernbane eller bus?

Se Vallensbæk st. på kortet

Vejvisning til Vallensbæk st. fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vallensbæk st.

 • BusBus: 
 • JernbaneJernbane: 

Sådan kommer du til Vallensbæk st. af bus?

Klik på ruten bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Sådan kommer du til Vallensbæk st. af jernbane?

Klik på ruten jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vallensbæk st.?

  De nærmeste stationer til Vallensbæk st. er:

  • Vallensbæk St. er 139 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Vejlegårdsparken (Søndre Ringvej) er 259 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Nøddebo Allé (Strandesplanaden) er 515 meter derfra, 7 minutters gang.
 • Hvilke bus linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse bus linjer standser nær Vallensbæk st.: 166, 300S

 • Hvilke jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.: A

 • Hvad er nærmeste jernbane station til Vallensbæk st.?

  Den nærmeste jernbane station til Vallensbæk st. er Avedøre St.. Det er 16 min gåtur væk.

 • Hvad er nærmeste bus stop til Vallensbæk st.?

  Den nærmeste bus stop til Vallensbæk st. er Vallensbæk St.. Det er 2 min gåtur væk.

Se Vallensbæk st. på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Vallensbæk.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app

Offentlig transport til Vallensbæk st.

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vallensbæk st., Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vallensbæk st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vallensbæk st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vallensbæk st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vallensbæk St.; Vejlegårdsparken (Søndre Ringvej); Nøddebo Allé (Strandesplanaden).

Bus:Jernbane:

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vallensbæk st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vallensbæk st., hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Vallensbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Vallensbæk st. Adresse: Centervej gade i Vallensbæk

Vallensbæk st.
Vallensbæk st.Vallensbæk Station er en S-togs-station på Køge Bugt-banen, der ligger i den københavnske forstad Vallensbæk. Den ligger på grænsen mellem takstzonerne 44 og 55. Stationen blev indviet af Dronning Margrethe 2. den 1. oktober 1972 i forbindelse med åbningen af Køge Bugt-banen. Den var endestation for banen frem til den 26. september 1976, da banen blev forlænget til den nyåbnede Hundige Station. Stationen ligger på en dæmning og består af to spor med en delvist overdækket perron imellem. I den østlige er der en stationsbygning, der er delvist indbygget i banedæmningen, med trappehus, gennemgang og 7-Eleven. Syd for ligger der en plads ved Vallensbæk Centervej med parkeringspladser og busstoppesteder. Nord for ligger Vallensbæk Stationstorv med flere butikker ved siden af Vallensbæk Rådhus. I den vestlige ende af stationen er der en trappe mellem to broer for banen over Søndre Ringvej. I 2025 kommer der til at åbne en åbne en letbanestation på Hovedstadens Letbane på Søndre Ringvej lige nord for broerne. Stationen kommer til at bestå af to spor med hver sin perron og kommer til at ligge på den østlige side af vejen, omtrent ved linje 300S' nuværende stoppested. Umiddelbart nord for stationen kommer letbanen til at skrå over vejen, før den fortsætter videre mod nord på den vestlige side.
Sådan kommer du til Vallensbæk st. med offentlig transport – Om stedet

Kom rundt i Vallensbæk med offentlig transport!

Det har aldrig været nemmere at komme rundt i Vallensbæk. Se trin-for-trin vejvisning, når du rejser til hvilken som helst seværdighed, gade eller større station for offentlig transport. Se køreplaner for bus og tog, ankomsttider, service underretninger og detaljerede ruter på et kort, så du ved nøjagtigt, hvordan du kommer alle vegne hen i Vallensbæk.

Når du rejser til hvilket som helst sted omkring Vallensbæk, kan du bruge Moovit's Live Vejvisning med Afstigningsnotifikationer, så du ved akkurat hvortil og hvor langt, du skal gå, hvor længe du skal vente på bussen, og hvor mange stoppesteder, der er tilbage. Moovit vil give dig besked, når du skal af — du behøver ikke konstant at tjekke, om dit stop er det næste.

Er du i tvivl om, hvordan man bruger offentlig transport i Vallensbæk, eller hvordan man betaler for offentlig transport i Vallensbæk? Moovit offentlig transport app kan hjælpe dig med at navigere din vej med offentlig transport nemt og til minimal pris. Det inkluderer gebyrer for offentlig transport, billetpriser og omkostninger. Leder du efter et kort over Vallensbæk offentlige transportlinjer? Moovit offentlig transport app viser alle offentlige transportkort i Vallensbæk med alle jernbane eller bus ruter og stop på et interaktivt kort.

Vallensbæk har 2 offentlig(e) transporttype(r), herunder: jernbane eller bus, som drives af flere offentlige transportselskaber, herunder Metroselskabet, DSB S-tog, Lokaltog A/S, DSB S-tog, Midttrafik, Odense Letbane, DSB, NT, GoCollective, Midttrafik, Skånetrafiken, Metroselskabet, Movia, NT og Midttrafik

Nærmeste stationer til Vallensbæk st. i Vallensbæk

Jernbane stationer tættest på Vallensbæk st. i Vallensbæk

Bus stationer tættest på Vallensbæk st. i Vallensbæk

Nemmere at komme til Vallensbæk st. i...