Fortsæt til primært indhold

Vej til Vallensbæk st. i Vallensbæk med Jernbane, Bus eller Metro?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Vallensbæk st.?

  De nærmeste stationer til Vallensbæk st. er:

  • Vallensbæk St. er 134 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Vejlegårdsparken (Søndre Ringvej) er 273 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Kollerupparken (Vallensbæk Torvevej) er 477 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse Bus linjer standser nær Vallensbæk st.: 166, 300S, 30E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Vallensbæk st.: A.

  Flere detaljer
Vallensbæk st. kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Vallensbæk st. i Vallensbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vallensbæk st. i Vallensbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vallensbæk st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vallensbæk st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vallensbæk st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vallensbæk St.; Vejlegårdsparken (Søndre Ringvej); Kollerupparken (Vallensbæk Torvevej).

Du kan tage til Vallensbæk st. med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166, 300S, 30E Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vallensbæk st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vallensbæk st., hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vallensbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vallensbæk st., Vallensbæk
Vallensbæk st., Vallensbæk Vallensbæk Station er en S-togs-station på Køge Bugt-banen, der ligger i den københavnske forstad Vallensbæk. Den ligger på grænsen mellem takstzonerne 44 og 55. I 2025 kommer der til at åbne en åbne en letbanestation på Ring 3 Letbane på Søndre Ringvej umiddelbart vest for stationen. Stationen kommer til at bestå af to spor med hver sin perron og kommer til at ligge på den østlige side af vejen, omtrent ved linje 300S' nuværende stoppested. Umiddelbart nord for stationen kommer letbanen til at skrå over vejen, før den fortsætter videre mod nord på den vestlige side.
Lettere at komme til Vallensbæk st. med appen!