Vej til Glostrup Station i Glostrup med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Glostrup Station?

De nærmeste stationer til Glostrup Station er:

  • Glostrup St. (Banegårdspladsen) er 41 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Glostrup Station?

Disse Bus linjer standser nær Glostrup Station: 123, 166, 300S, 500S, 9A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Glostrup Station?

Disse Jernbane linjer standser nær Glostrup Station: B.

Glostrup Station, Glostrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Glostrup Station i Glostrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Glostrup Station i Glostrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Glostrup Station på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Glostrup Station i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Glostrup Station? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Glostrup St. (Banegårdspladsen).

Du kan tage til Glostrup Station med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123, 166, 300S, 500S, 9A Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Glostrup Station fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Glostrup Station, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Glostrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Glostrup Station, Glostrup
Glostrup Station, Glostrup Glostrup Station er en jernbanestation i Glostrup på Høje Taastrup-banen mellem København H og Høje Taastrup. Stationen servicerer den sydlige del af Glostrup Kommune samt bydelen Brøndbyvester i Brøndby Kommune. Stationen er et knudepunkt for bustrafikken vest for København. Buslinjerne 9A, 22, 123, 141, 149, 166, 300S, 500S og 847 standser ved Glostrup Station, mens buslinje 93N har stoppested 300 m nord for stationen. Tunnelen under jernbanen, som forbinder stationsbygningen med perronen, når i nordenden til Glostrup Storcenter.
Sådan kommer du til Glostrup Station med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Glostrup Station i Glostrup

Lettere at komme til Glostrup Station med appen!