Vej til Højer Efterskole i Højer med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Højer Efterskole fra de vigtigste steder i Højer med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Højer Efterskole

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Højer Efterskole?

De nærmeste stationer til Højer Efterskole er:

  • Nørrevej V Digeskolen (Højer) er 273 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Højer Efterskole?

Disse Bus linjer standser nær Højer Efterskole: 266.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Højer Efterskole i Højer

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Højer Efterskole i Højer, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Højer Efterskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Højer Efterskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Højer Efterskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørrevej V Digeskolen (Højer).

Du kan tage til Højer Efterskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 266

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Højer Efterskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Højer Efterskole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Højer, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Højer Efterskole, Højer
Lettere at komme til Højer Efterskole med appen!