Vej til Hadsund i Hadsund med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Hadsund, Hadsund, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hadsund fra de vigtigste steder i Hadsund med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hadsund

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hadsund?

De nærmeste stationer til Hadsund er:

  • Borgerservice (Himmerlandsgade / Hadsund) er 441 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Hadsund Busterminal er 461 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hadsund?

Disse Bus linjer standser nær Hadsund: 237, 54, 918X.

Hadsund, Hadsund, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hadsund i Hadsund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hadsund i Hadsund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hadsund på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hadsund i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hadsund? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Borgerservice (Himmerlandsgade / Hadsund); Hadsund Busterminal.

Du kan tage til Hadsund med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 237, 54, 918X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hadsund fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hadsund, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hadsund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hadsund, Hadsund
Hadsund, Hadsund For alternative betydninger, se Hadsund (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Hadsund)Hadsund (udtalt [ha̝ð̠ˠ̞ˈsɔ̟̝nˀ]) er en fjordby i Himmerland med 5.051 indbyggere (2019) (5.520 indbyggere (2019) inkl. Hadsund Syd). Byen, der er hovedby i det østlige Himmerland, er vokset op omkring det gamle færgested. Afstanden over Mariager Fjord er kortest ved Hadsund hvilket betød, at Hadsundbroen blev bygget. Via broen udgør byen et trafikalt knudepunkt mellem Kronjylland og Himmerland. Byen fik handelspladsprivilegier den 1. december 1854, men har aldrig opnået købstadsrettigheder. Byen ligger i den østlige del af Mariagerfjord Kommune og tilhører Region Nordjylland. Indtil 2007 var Hadsund hovedbyen i den nu nedlagte Hadsund Kommune og er i dag den næststørste by i Mariagerfjord Kommune efter Hobro. På den sydlige side af Mariager Fjord ligger Hadsund Syd, som betragtes som et selvstændigt byområde med knap 500 indbyggere. Hadsund er sammen med Mariager, Arden og Hobro er udpeget som Mariagerfjord Kommunes hovedbyer. Det sker på baggrund af en forventning om, at den største del af bosætningen og befolkningsudviklingen vil ske i disse byer. Hovedbyerne indeholder flere forskellige boligtyper og ejerformer. Hobro og Hadsund har begge en bred erhvervsudvikling.Byen har et større udvalg af supermarkeder og specialbutikker. I byen findes også et overdækket indkøbscenter, Hadsund Butikscenter. Storegade har siden 1990 udgjort byens gågade.
Sådan kommer du til Hadsund med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hadsund med appen!