Vej til Havrevang i Ringsted med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Havrevang fra de vigtigste steder i Ringsted med Jernbane eller Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Havrevang i Ringsted, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane eller Bus køreplaner til Havrevang. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Havrevang.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Havrevang: Valsømagle (Valsømaglevej); Valsømagle (Haraldstedvej).

Vælg Jernbane eller Bus muligheder, du kan tage for at komme til Havrevang. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 240, Bus - 415.

Er du ved at planlægge din retur fra Havrevang, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Havrevang, Ringsted
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere