Vej til Hennedal Gårde i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Hennedal Gårde fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hennedal Gårde

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hennedal Gårde?

De nærmeste stationer til Hennedal Gårde er:

  • Hennedal (Rørdalsvej / Aalborg) er 760 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hennedal Gårde?

Disse Bus linjer standser nær Hennedal Gårde: 11, 17.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hennedal Gårde i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hennedal Gårde i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hennedal Gårde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hennedal Gårde i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hennedal Gårde? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hennedal (Rørdalsvej / Aalborg).

Du kan tage til Hennedal Gårde med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 17

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hennedal Gårde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hennedal Gårde, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hennedal Gårde
Lettere at komme til Hennedal Gårde med appen!