Vej til Herlev Hospital i Herlev med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Herlev Hospital?

De nærmeste stationer til Herlev Hospital er:

  • Vindebyvej (Herlevgårdsvej) er 482 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Herlev Hospital Sløjfen (Hyldemorsvej) er 782 meter derfra, 12 minutters gang.
  • Herlev Hospital er 850 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Herlev Hospital?

Disse Bus linjer standser nær Herlev Hospital: 161, 165, 300S, 350S, 5C.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Herlev Hospital?

Disse Jernbane linjer standser nær Herlev Hospital: C.

Herlev Hospital, Herlev, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Herlev Hospital i Herlev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Herlev Hospital i Herlev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Herlev Hospital på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Herlev Hospital i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Herlev Hospital? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vindebyvej (Herlevgårdsvej); Herlev Hospital Sløjfen (Hyldemorsvej); Herlev Hospital.

Du kan tage til Herlev Hospital med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 161, 165, 300S, 350S, 5C Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Herlev Hospital fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Herlev Hospital, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Herlev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Herlev Hospital, Herlev
Herlev Hospital, Herlev Herlev Hospital, tidligere Amtssygehuset i Herlev, er et sygehus i Herlev. Bygningen er Danmarks højeste etagebygning med 25 etager, en højde på 120 meter og et grundareal på 30.000 m². Det blev indviet i 1976 efter en byggeperiode på 10 år. Hospitalet er et af landets største med en medarbejderstab på 4.000. Det er et områdehospital under Region Hovedstaden med døgnåben akutmodtagelse og en lang række specialafdelinger for hele hovedstadsområdet. På Herlev Hospital findes også hovedafdelingen for sygehusapoteket Region Hovedstadens Apotek. Hospitalsapoteket leverer bl.a. medicin og andre farmaceutiske ydelser til Herlev Hospital. I 1987 var hospitalet involveret i sagen om Sygehusbomberne, og den ikke detonerede bombe blev fundet og fjernet fra stedet.
Sådan kommer du til Herlev Hospital med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Herlev Hospital med appen!