Fortsæt til primært indhold

Vej til Hjerl Hede i Vinderup med Bus eller Jernbane?

Hjerl Hede kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hjerl Hede fra de vigtigste steder i Vinderup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hjerl Hede

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Hjerl Hede?

    Disse Bus linjer standser nær Hjerl Hede: 72.

    Flere detaljer
Hjerl Hede kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hjerl Hede i Vinderup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hjerl Hede i Vinderup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hjerl Hede på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hjerl Hede i realtid.

Du kan tage til Hjerl Hede med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 72

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hjerl Hede fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hjerl Hede, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vinderup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hjerl Hede, Vinderup
Hjerl Hede, Vinderup Hjerl Hede er et frilandsmuseum ved Vinderup i Holstebro Kommune, mellem Skive, Struer og Holstebro i Vestjylland, der blev grundlagt i 1930. Museet viser, hvordan en typisk dansk landsby udviklede sig fra 1500-tallet til ca. 1900, et mosebrug og en stenalderboplads. Det rummer desuden Jydsk Skovmuseum.Det meste af arealet, hvor museet ligger, blev i 1910 købt af Hans Peter Hjerl Hansen (1870-1946), som han har taget navn af. Museet blev drevet som et privat museum af Hjerl-Fonden frem til 1979, hvorefter det blev et selvejende, kulturhistorisk specialmuseum. Der er bygninger fra hele Danmark og enkelte kopier f.eks. af stenalderhuse, baseret på fund fra Bornholm.
Sådan kommer du til Hjerl Hede med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hjerl Hede med appen!