Vej til Houstrup i Blaabjerg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Houstrup?

De nærmeste stationer til Houstrup er:

  • Hovstrup (Nørre Nebel) er 297 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Houstrup?

Disse Bus linjer standser nær Houstrup: 69.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Houstrup?

Disse Jernbane linjer standser nær Houstrup: 84.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Houstrup i Blaabjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Houstrup i Blaabjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Houstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Houstrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Houstrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hovstrup (Nørre Nebel).

Du kan tage til Houstrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 69 Jernbane: 84

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Houstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Houstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Blaabjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Houstrup, Blaabjerg
Lettere at komme til Houstrup med appen!