Fortsæt til primært indhold

Vej til Hundeskoven i Viborg med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Hundeskoven fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hundeskoven

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hundeskoven?

  De nærmeste stationer til Hundeskoven er:

  • Himmerlandsstien/Søndergade (Viborg Kom) er 966 meter derfra, 14 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hundeskoven?

  Disse Bus linjer standser nær Hundeskoven: 766, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hundeskoven i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hundeskoven i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hundeskoven på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hundeskoven i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hundeskoven? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Himmerlandsstien/Søndergade (Viborg Kom).

Du kan tage til Hundeskoven med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 766, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hundeskoven fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hundeskoven, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hundeskoven, Viborg
Lettere at komme til Hundeskoven med appen!