Vej til Hundige Havn i Greve med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Hundige Havn fra de vigtigste steder i Greve med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hundige Havn - Bus: 127, 224; Jernbane: E.

Sådan kommer du til Hundige Havn af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Solrød Strand st., Solrød 49 min
Jernbane - E
Gå
Fra Taastrup st., Taastrup 81 min
Jernbane - B
Jernbane - E
Gå
Fra Hvidovre st., Hvidovre 68 min
Jernbane - B
Jernbane - E
Gå
Fra IBM Prøvensvej 91 min
Gå
Jernbane - B
Jernbane - E
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Hundige Havn?

Disse Bus linjer standser nær Hundige Havn: 127, 224.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hundige Havn?

Disse Jernbane linjer standser nær Hundige Havn: E.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hundige Havn i Greve

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hundige Havn i Greve, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hundige Havn på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hundige Havn i realtid.

Du kan tage til Hundige Havn med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 127, 224; Jernbane: E.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hundige Havn fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hundige Havn, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Greve, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hundige Havn, Greve
Hundige Havn, Greve Køge Bugt Strandpark er et syv km langt menneskeskabt strand-, natur- og friluftområde med klitter, søer og enge, beliggende i den nordlige del af Køge Bugt. Området fungerer også som beskyttelse mod oversvømmelse fra havet af de lavtliggende byområder tæt på kysten. Klitterne i Køge Bugt Strandpark er tilplantet med 2,6 millioner hjælmelokker hentet fra Vestjylland, og øvrige arealer med 190.000 buske og træer. Centralt i Strandparken ligger Arken – Museet for Moderne Kunst. Strandparken blev bygget i årene 1976-1979, indviet i 1980 og er i dag et sammenhængende naturområde med faciliteter såsom badebroer, toiletter, P-pladser og kiosker. I Køge Bugt Strandpark ligger også fire lystbådehavne: Brøndby Havn, Vallensbæk Havn, Ishøj Havn og Hundige Havn.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Hundige Havn med appen!