Vej til Husby Klit i Ringkøbing med Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Husby Klit fra de vigtigste steder i Ringkøbing med Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Husby Klit - Bus: Bus - 580.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Husby Klit?

Disse Bus linjer standser nær Husby Klit: Bus - 580.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Husby Klit i Ringkøbing

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Husby Klit i Ringkøbing, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Husby Klit på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Husby Klit i realtid.

Du kan tage til Husby Klit med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 580.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Husby Klit fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Husby Klit, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Ringkøbing, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Husby Klit, Ringkøbing
Husby Klit, Ringkøbing Husby Klit er en ca. 14 km lang klitrække med op til 24 meter høje klitter ud til Vesterhavet. Den går fra den delvis tørlagte Vest Stadil Fjord mod syd og til i nærheden af Nissum Fjord mod nord. Området ligger i Holstebro og Ringkøbing-Skjern Kommuner. Husby Klit bestod tidligere af flere rækker af klitter mellem havet og fjorden, men havet har i de senere år nedbrudt kysten, så det har været nødvendigt at bygge et sikringsdige i beton, for at sikre området mod stormfloder. Diget er dækket af sand og tilplantet med marehalm, så det kun er formen der indikerer at det er menneskeskabt. Lige bag selve klitområdet mod nord finder man Husby Klitplantage.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Husby Klit med appen!