Fortsæt til primært indhold

Vej til Julendal i Gribskov med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Julendal?

  De nærmeste stationer til Julendal er:

  • Vink - Holt Frydenlund (Holtvej) er 97 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Græsted St. er 1013 meter derfra, 14 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Julendal?

  Disse Bus linjer standser nær Julendal: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Julendal?

  Disse Jernbane linjer standser nær Julendal: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Julendal i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Julendal i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Julendal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Julendal i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Julendal? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Holt Frydenlund (Holtvej); Græsted St..

Du kan tage til Julendal med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Julendal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Julendal, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Julendal, Gribskov
Lettere at komme til Julendal med appen!