Fortsæt til primært indhold

Vej til Jystrup Sø i Ringsted med Bus eller Jernbane?

Se Jystrup Sø, Ringsted, på kortet

Vejvisning til Jystrup Sø fra de vigtigste steder i Ringsted med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jystrup Sø

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Jystrup Sø?

  De nærmeste stationer til Jystrup Sø er:

  • Avnsbjergvej (Jystrup Bygade) er 100 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Jystrup Sø?

  Disse Bus linjer standser nær Jystrup Sø: 240.

  Flere detaljer

Se Jystrup Sø, Ringsted, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Jystrup Sø i Ringsted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jystrup Sø i Ringsted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jystrup Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jystrup Sø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Jystrup Sø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Avnsbjergvej (Jystrup Bygade).

Du kan tage til Jystrup Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 240

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jystrup Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jystrup Sø, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Ringsted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jystrup Sø, Ringsted
Jystrup Sø, Ringsted Jystrup Sø ligger umiddelbart nord for Jystrup By i i Ringsted Kommune og er omgivet af grønne områder, marker og skov. Søen hedder på ældre kort "Gadesø" som også er et udtryk for dens nære beliggenhed til Jystrup, hvor den stadig fungerer som gadekær. Den tilhørte Skjoldenæsholm indtil under 2. verdenskrig, hvor godset skænkede den til bredejerne. I vinterperioder bliver den brugt som skøjtebane.

Moovit

1.19M+ anmeldelser
Nemmere at komme til Jystrup Sø i...