Fortsæt til primært indhold

Vej til Kamtrup i Rødding med Jernbane eller Bus?

Kamtrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Kamtrup fra de vigtigste steder i Rødding med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kamtrup

 • Bus Bus: Bus - 135
 • Jernbane Jernbane: Jernbane - RA

Spørgsmål & svar

 • Hvilke Bus linjer standser nær Kamtrup?

  Disse Bus linjer standser nær Kamtrup: Bus - 135.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Kamtrup?

  Disse Jernbane linjer standser nær Kamtrup: Jernbane - RA.

  Flere detaljer
Kamtrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kamtrup i Rødding

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kamtrup i Rødding, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kamtrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kamtrup i realtid.

Du kan tage til Kamtrup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 135 Jernbane: Jernbane - RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kamtrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kamtrup, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rødding, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kamtrup, Rødding
Kamtrup, Rødding Kamtrup (tysk: Kamtrup) ligger i Sønderjylland og er en bebyggelse i Sønder Hygum Sogn, Vejen Kommune. Landsbyen hører til Region Syddanmark. Bebyggelsen består af 5 ejendomme på Kamtrup Skolevej. Tre af disse er mindre gårde med jordtilliggende på 6 til 20 Ha. En af ejendommene var områdets første skole, Kamtrup Skole, der var i brug fra 1743 til 1860. Imellem Fæsted og Kamtrup Skole fandtes indtil ca. 1850 en mindre bebyggelse, der kaldtes for Kamtrup Huse. Den blev efter sigende nedrevet efter en brand. I 1929 blev der ved Kamtrup Skole bygget en villa, der i dag kaldes for "Kamtrup Slot".
Sådan kommer du til Kamtrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kamtrup med appen!