Fortsæt til primært indhold

Vej til Kinabugten i Rudersdal med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kinabugten?

  De nærmeste stationer til Kinabugten er:

  • Tesch Allé (Dronninggårds Allé) er 931 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kinabugten?

  Disse Bus linjer standser nær Kinabugten: 170.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Kinabugten?

  Disse Jernbane linjer standser nær Kinabugten: A, E.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kinabugten i Rudersdal

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kinabugten i Rudersdal, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kinabugten på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kinabugten i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kinabugten? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Tesch Allé (Dronninggårds Allé).

Du kan tage til Kinabugten med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 170 Jernbane: A, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kinabugten fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kinabugten, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rudersdal, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kinabugten, Rudersdal

Nærmeste stationer til Kinabugten i Rudersdal

Lettere at komme til Kinabugten med appen!