Fortsæt til primært indhold

Vej til Kongelundgaard i Tårnby med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kongelundgaard?

  De nærmeste stationer til Kongelundgaard er:

  • Kongelunden (Skovvej) er 490 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kongelundgaard?

  Disse Bus linjer standser nær Kongelundgaard: 33.

  Flere detaljer
Kongelundgaard kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Kongelundgaard i Tårnby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kongelundgaard i Tårnby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kongelundgaard på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kongelundgaard i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kongelundgaard? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kongelunden (Skovvej).

Du kan tage til Kongelundgaard med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kongelundgaard fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kongelundgaard, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Tårnby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kongelundgaard, Tårnby

Nærmeste stationer til Kongelundgaard i Tårnby

Lettere at komme til Kongelundgaard med appen!