Vej til Kongens Lyngby (Downtown) i Kongens Lyngby med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kongens Lyngby (Downtown)?

De nærmeste stationer til Kongens Lyngby (Downtown) er:

  • Lyngby Lokal St. er 465 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Nørgaardsvej St. er 668 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kongens Lyngby (Downtown)?

Disse Bus linjer standser nær Kongens Lyngby (Downtown): 184.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kongens Lyngby (Downtown)?

Disse Jernbane linjer standser nær Kongens Lyngby (Downtown): B, E.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kongens Lyngby (Downtown) i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kongens Lyngby (Downtown) i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kongens Lyngby (Downtown) på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kongens Lyngby (Downtown) i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kongens Lyngby (Downtown)? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lyngby Lokal St.; Nørgaardsvej St..

Du kan tage til Kongens Lyngby (Downtown) med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 184 Jernbane: B, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kongens Lyngby (Downtown) fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kongens Lyngby (Downtown), hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kongens Lyngby (Downtown), Kongens Lyngby
Lettere at komme til Kongens Lyngby (Downtown) med appen!