Vej til Korshavn i Kerteminde med Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Korshavn, Kerteminde, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Korshavn fra de vigtigste steder i Kerteminde med Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Korshavn

  • Bus Bus: Bus - 483

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Korshavn?

Disse Bus linjer standser nær Korshavn: Bus - 483.

Korshavn, Kerteminde, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Korshavn i Kerteminde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Korshavn i Kerteminde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Korshavn på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Korshavn i realtid.

Du kan tage til Korshavn med Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 483

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Korshavn fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Korshavn, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kerteminde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Korshavn, Kerteminde
Korshavn, Kerteminde Korshavn er en naturhavn lige syd for Fyns Hoved beliggende på vestsiden af Hindsholm, den nordøstlige del af Fyn. Naturhavnen benyttes ofte af lystsejlere. Flere fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg har fundet inspiration til deres billeder i den flotte natur, som findes her.
Sådan kommer du til Korshavn med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Korshavn med appen!