Vej til Kvols i Viborg med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Kvols fra de vigtigste steder i Viborg med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kvols - Bus: Bus - 50.

Sådan kommer du til Kvols af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Hammer Svæveflyveplads, Tørring-Uldum 258 min
Gå
Bus - 215215
Bus - 6060
Bus - 5050

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Kvols?

Disse Bus linjer standser nær Kvols: Bus - 50.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kvols i Viborg

Søger du efter vejvisning til Kvols i Viborg, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Kvols med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Jernbane eller Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Kvols - Bus: Bus - 50.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Kvols på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Kvols på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Kvols, Viborg
Kvols, Viborg Kvols Sogn er et sogn i Viborg Domprovsti (Viborg Stift). Sognet ligger i Viborg Kommune; indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Fjends Herred (Viborg Amt). I Kvols Sogn ligger Kvols Kirke. I Kvols Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Hedegårde (bebyggelse) Kvols (bebyggelse, ejerlav) Kvols Hage (areal)
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Kvols med appen!