Vej til Løkken i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Løkken?

Disse Bus linjer standser nær Løkken: Bus - 800, Bus - 930.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Løkken i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Løkken i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Løkken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Løkken i realtid.

Du kan tage til Løkken med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 800, Bus - 930.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Løkken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Løkken, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Løkken
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Løkken med appen!