Fortsæt til primært indhold

Vej til LEGO System A/S i Billund med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til LEGO System A/S fra de vigtigste steder i Billund med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på LEGO System A/S

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til LEGO System A/S?

  De nærmeste stationer til LEGO System A/S er:

  • Billund Centret er 206 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær LEGO System A/S?

  Disse Bus linjer standser nær LEGO System A/S: 119, 143, 166, 43.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til LEGO System A/S i Billund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til LEGO System A/S i Billund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til LEGO System A/S på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til LEGO System A/S i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på LEGO System A/S? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Billund Centret.

Du kan tage til LEGO System A/S med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 119, 143, 166, 43

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til LEGO System A/S fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til LEGO System A/S, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Billund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

LEGO System A/S, Billund
Lettere at komme til LEGO System A/S med appen!