Fortsæt til primært indhold

Vej til Lalandia i Lolland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Lalandia fra de vigtigste steder i Lolland med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lalandia

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lalandia?

  De nærmeste stationer til Lalandia er:

  • Lalandia (Hagesvej) er 163 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lalandia?

  Disse Bus linjer standser nær Lalandia: 720R, LILLA.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lalandia i Lolland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lalandia i Lolland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lalandia på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lalandia i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lalandia? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lalandia (Hagesvej).

Du kan tage til Lalandia med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 720R, LILLA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lalandia fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lalandia, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Lolland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lalandia, Lolland

Nærmeste stationer til Lalandia i Lolland

Lettere at komme til Lalandia med appen!