Fortsæt til primært indhold

Vej til Lalandia Bio i Lolland med Jernbane, Bus eller Metro?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lalandia Bio?

  De nærmeste stationer til Lalandia Bio er:

  • Lalandia (Hagesvej) er 257 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lalandia Bio?

  Disse Bus linjer standser nær Lalandia Bio: 720R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Lalandia Bio?

  Disse Jernbane linjer standser nær Lalandia Bio: RE.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lalandia Bio i Lolland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lalandia Bio i Lolland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lalandia Bio på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lalandia Bio i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lalandia Bio? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lalandia (Hagesvej).

Du kan tage til Lalandia Bio med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 720R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lalandia Bio fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lalandia Bio, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Lolland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lalandia Bio, Lolland

Nærmeste stationer til Lalandia Bio i Lolland

Lettere at komme til Lalandia Bio med appen!