Fortsæt til primært indhold

Vej til Lerup Kirke i Jammerbugt med bus eller jernbane?

Rutevejledning til Lerup Kirke station (Jammerbugt) med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lerup Kirke

    BusBus: 625.

Hvordan kommer man til Lerup Kirke station med bus?

Klik på ruten bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
  • Hvilken bus linje standser nær Lerup Kirke?

    625

Se Lerup Kirke, Jammerbugt, på kortet

Offentlig transport til Lerup Kirke i Jammerbugt

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lerup Kirke i Jammerbugt, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lerup Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lerup Kirke i realtid.

Bus: 625.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lerup Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lerup Kirke, hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Jammerbugt, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Lerup Kirke Adresse: Per Baks Vej gade i Jammerbugt

Lerup Kirke, Jammerbugt
Lerup Kirke, JammerbugtLerup Kirke ligger i Lerup Sogn i det tidligere Øster Han Herred, Hjørring Amt, nu Jammerbugt Kommune i Vendsyssel. Kirken var viet til Vor Frue i middelalderen, og stedet havde betydning i forbindelse med store markeder. Kor og skib er opført i romansk tid af fint tilhugne granitkvadre over skråkantsokkel. Den romanske syddør er retkantet afsluttet og er stadig i brug, norddøren er tilmuret men anes under de nyere vinduer. To af korets romanske vinduer er stadig i brug. Tårnet er opført af genanvendte kvadre og munkesten samt en del kamp i sengotisk tid, våbenhuset er af nyere dato. Den runde korbue med skråkantede kragsten er bevaret, men noget udvidet. Skibets vestende har fladt bjælkeloft, skibets østende og koret har sengotiske hvælv. Altertavlen er fra anden halvdel af 1600-tallet, tavlen blev stafferet i 1700-tallet på bekostning af Hans Rudolf Grabow til Bratskov og hustru Øllegård Rantzau, hvis våben ses i topstykket. Prædikestolen er fra begyndelsen af 1700-tallet. I korets nordvæg ses en gravsten over præsten Joh. Hornemann (død 1697). I skibets hvælv ses kalkmalede våben omgivet af rankeværk, i rankeværket ses fugle. Kalkmalerierne dateres til første halvdel af 1500-tallet. Kalkmalerierne har en vis lighed med kalkmalerierne i den nærliggende Torslev Kirke, der har hørt under ejeren til Kokkedal. Kalkmalerierne i Lerup nævnes i De danske kirker (1970) og Saxtorph nævner i 1997, at de blev afrenset i 1977, det må derfor antages, at kalkmalerierne i Lerup har stået fremme et stykke tid. I skibets 1. fag i østkappen mod nord ses våben for Gøye, mod syd ses våben for Banner. Disse to våben er formodentlig anevåben for rigsmarsk Erik Eriksen Banner (1484-1554), Erik Banners mor var Karen Stensdatter Gøye og faderen var Erik Andersen Banner til Asdal og Kokkedal. I nordkappen mod øst ses våben for Rosenkrantz. I Danske kalkmalerier (1997) tolker Niels Matthias Saxtorph dette våben som et våben for Friis. Friis af Haraldskær havde et våben lig dette, men våbenet for Rosenkrantz havde også en skrå sort-hvid tern i blåt og rødt før 1524, efter 1524 blev der tilføjet to løver. Da der ikke er direkte familiære forbindelser til Friis, må våbenet tolkes som en Rosenkrantz, der knyttes til Mette Nielsdatter, som var Erik Banners 1.hustru, hendes far var Niels Eriksen Rosenkrantz til Bjørnholm, han døde i 1516. Den romanske døbefont af granit har primitive figurer, hvis betydning er uvis (Mackeprang 182). Kummen er udsmykket med en tovsnoning øverst og derunder nedadvendte tunger over en figurfrise. Til højre for en løvelignende figur ses en mur, der kan opfattes som en skillellinje. Læser man fontens kumme venstre om fra muren, ser man først en løve, en svært tolkelig figur, dernæst en slange over en taglignende konstruktion, Korsfæstelsen, en liggende figur, en stående figur, en fugl og en stående figur med sværd foran et kors.
Sådan kommer du til Lerup Kirke med offentlig transport – Om stedet

Kom rundt i Jammerbugt med offentlig transport!

Det har aldrig været nemmere at komme rundt i Jammerbugt. Se trin-for-trin vejvisning, når du rejser til hvilken som helst seværdighed, gade eller større station for offentlig transport. Se køreplaner for bus og tog, ankomsttider, service underretninger og detaljerede ruter på et kort, så du ved nøjagtigt, hvordan du kommer alle vegne hen i Jammerbugt.

Når du rejser til hvilket som helst sted omkring Jammerbugt, kan du bruge Moovit's Live Vejvisning med Afstigningsnotifikationer, så du ved akkurat hvortil og hvor langt, du skal gå, hvor længe du skal vente på bussen, og hvor mange stoppesteder, der er tilbage. Moovit vil give dig besked, når du skal af — du behøver ikke konstant at tjekke, om dit stop er det næste.

Er du i tvivl om, hvordan man bruger offentlig transport i Jammerbugt, eller hvordan man betaler for offentlig transport i Jammerbugt? Moovit offentlig transport app kan hjælpe dig med at navigere din vej med offentlig transport nemt og til minimal pris. Det inkluderer gebyrer for offentlig transport, billetpriser og omkostninger. Leder du efter et kort over Jammerbugt offentlige transportlinjer? Moovit offentlig transport app viser alle offentlige transportkort i Jammerbugt med alle Bus, Jernbane, Metro, Bybane og Færge ruter og stop på et interaktivt kort.

Danmark har 5 offentlig(e) transporttype(r), herunder: Bus, Jernbane, Metro, Bybane og Færge, som drives af flere offentlige transportselskaber, herunder Bornholms Trafik, DSB, FYNBUS, Læsøfærgen, NT, Movia, Midttrafik, MOLSLINJEN, GoCollective, Lokaltog A/S, DSB S-tog, Metroselskabet, Ærøfærgerne, Sydtrafik og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm