Vej til Lidl i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lidl?

De nærmeste stationer til Lidl er:

  • Sankt Annæ Gymnasium (Sjælør Boulevard) er 208 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Sjælør Boulevard 167 (Sjælør Boulevard) er 372 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Vigerslev Allé (Sjælør Boulevard) er 499 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Sjælør Boulevard (Vigerslev Allé) er 598 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lidl?

Disse Bus linjer standser nær Lidl: 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lidl?

Disse Jernbane linjer standser nær Lidl: A, E.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lidl i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lidl i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lidl på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lidl i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lidl? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sankt Annæ Gymnasium (Sjælør Boulevard); Sjælør Boulevard 167 (Sjælør Boulevard); Vigerslev Allé (Sjælør Boulevard); Sjælør Boulevard (Vigerslev Allé).

Du kan tage til Lidl med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 4A; Jernbane: A, E.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lidl fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lidl, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lidl
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Lidl med appen!