Fortsæt til primært indhold

Vej til Lille Torv i Århus med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Lille Torv?

  De nærmeste stationer til Lille Torv er:

  • Emil Vetts Passage (Aarhus Kom) er 204 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Klostertorvet (Aarhus Kom) er 205 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Skolebakken er 428 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Dokk1 (Aarhus Kom) er 577 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Lille Torv?

  Disse Bus linjer standser nær Lille Torv: 117, 123, 2A, 4A, 912X, 918X, 952X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Lille Torv?

  Disse Jernbane linjer standser nær Lille Torv: IC, ICL, RA, RE.

  Flere detaljer
Lille Torv kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lille Torv i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lille Torv i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lille Torv på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lille Torv i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lille Torv? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Emil Vetts Passage (Aarhus Kom); Klostertorvet (Aarhus Kom); Skolebakken; Dokk1 (Aarhus Kom).

Du kan tage til Lille Torv med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 117, 123, 2A, 4A, 912X, 918X, 952X Jernbane: IC, ICL, RA, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lille Torv fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lille Torv, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lille Torv, Århus
Lille Torv, Århus Lille Torv er en plads i Indre By i Aarhus, Danmark. Den ligger mellem Store Torv og gaden Immervad i det historiske Latinerkvarter, og det er en af de ældste pladser i byen. Gaderne Vestergade, Guldsmedgade, Immervad og Badstuegade går alle ud fra Lille Torv. I dag bruges det til forskellige events og festivaler. På pladsen ligger også Det Meulengrachtske Palæ (også kaldet Det HVide Palæ) og den fredede Jydsk Handels- og Landbrugsbank fra 1900.
Sådan kommer du til Lille Torv med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lille Torv med appen!