Vej til Liseleje i Frederiksværk med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Liseleje?

De nærmeste stationer til Liseleje er:

  • Liseleje, Kystvej (Lindebjergvej) er 107 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Lisehøjvej (Liselejevej) er 290 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Blåmejsevej (Lindebjergvej) er 462 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Liseleje?

Disse Bus linjer standser nær Liseleje: 327.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Liseleje?

Disse Jernbane linjer standser nær Liseleje: 920R.

Liseleje, Frederiksværk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Liseleje i Frederiksværk

Søger du efter vejvisning til Liseleje i Frederiksværk, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Liseleje med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Liseleje - Bus: 327; Jernbane: 920R.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Liseleje; Lisehøjvej (Liselejevej); Blåmejsevej (Lindebjergvej).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Liseleje på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Liseleje på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Liseleje, Frederiksværk
Liseleje, Frederiksværk Liseleje er en kystby i Nordsjælland med 2.558 indbyggere (2019), 7 kilometer nord for Frederiksværk, og ud til Kattegat. Byen hører til Region Hovedstaden, og er beliggende i Halsnæs Kommune. Liseleje er befolket med en fast befolkning, der bebor byen hele året. Byen karakteriseres dog primært af at have mange sommerhus, og befolkningstallet stiger da også voldsomt under sommeren. Byens handelsliv følger i store træk også dette mønster, og en lang række af butikkerne er da også kun åbne i sommerhussæsonen. Om sommeren er den store parkeringsplads ved stranden midtpunkt for de mange badegæster. Ved indkørslen til pladsen ligger bageren og Lisehuset. Det var her ved hjørnet af indkørslen det sidste bandemord i rockerkrigen fandt sted den 7. juni 1997. I september 2010 blev en af Danmarks største naturlegepladser, kaldet "Havtyren", indviet her. Den ligger ud til parkeringspladsen ved stranden. Anlægget er finansieret af bl.a. Halsnæs Kommune, Naturstyrelsen, Liseleje Borgerforening og Erhvervsforeningen og en række fonde.I byen ligger bl.a. også kursuscenteret Lisegården og en købmand. Kursuscentret nedbrændte desværre om aftenen d. 22. august 2015. En såkaldt nedfalden 'kinesisk lampe' med ild som opdrift var faldet ned i stråtaget. Lisegårdens brandtomt blev efterfølgende i ultimo februar 2016 nedrevet og bortkørt. Lisegården, hvor de oprindelige bygninger var fra 1725, blev ikke genopført. Tilbage står de relativt noget nyere bygninger fra 1988, som nu ombygges til ferieboliger.
Sådan kommer du til Liseleje med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Liseleje med appen!