Vej til Lunderskov i Lunderskov med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Lunderskov, Lunderskov, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lunderskov fra de vigtigste steder i Lunderskov med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lunderskov

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lunderskov?

De nærmeste stationer til Lunderskov er:

  • Lunderskov St. er 56 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lunderskov?

Disse Jernbane linjer standser nær Lunderskov: IC, ICL, RE.

Lunderskov, Lunderskov, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lunderskov i Lunderskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lunderskov i Lunderskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lunderskov på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lunderskov i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lunderskov? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lunderskov St..

Du kan tage til Lunderskov med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: IC, ICL, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lunderskov fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lunderskov, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Lunderskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lunderskov, Lunderskov
Lunderskov, Lunderskov Lunderskov er en stationsby og et jernbaneknudepunkt i Sydjylland med 3.069 indbyggere (2019), beliggende i Skanderup Sogn. Byen ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark. Overfor stationen findes Hotel Lunderskov bygget omkring 1905 på et sted hvor et endnu ældre hotel engang lå. Jernbanen kom til byen i 1866 og satte gang i områdets udvikling. Lunderskov har ingen kirke, men én kilometer i sydøstlig retning finder man Skanderup Kirke fra år 1150 og Skanderup Valgmenighedskirke fra 1922. Inde i byen holder amatørrevyen Knudeteatret Lunderskov til, som er et teater der med års mellemrum laver politiske revyer og andet underholdning. Lunderskov har også en efterskole som specialiserer sig inden for performance og medie. Skolen hedder Lunderskov Efterskole og er en ombygget skole Lunderskovs bedste fodboldhold spiller i Serie 3. Desuden har byen Sydjyllands største fodbold cup. Lunderskov ligger i Region Syddanmark med 8 kilometer til Vamdrup, 12 til Vejen, 13 til Kolding og 39 til regionshovedbyen Vejle.
Sådan kommer du til Lunderskov med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lunderskov med appen!