Vej til Lundtofte Kirke i Kongens Lyngby med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Lundtofte Kirke, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lundtofte Kirke fra de vigtigste steder i Kongens Lyngby med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lundtofte Kirke

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lundtofte Kirke?

De nærmeste stationer til Lundtofte Kirke er:

  • Lundtofte Kirke (Lundtoftevej) er 181 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Lundtofte Skole (Nøjsomhedsvej) er 611 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lundtofte Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Lundtofte Kirke: 150S, 182, 190, 300S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lundtofte Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Lundtofte Kirke: 910.

Lundtofte Kirke, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lundtofte Kirke i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lundtofte Kirke i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lundtofte Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lundtofte Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lundtofte Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lundtofte Kirke (Lundtoftevej); Lundtofte Skole (Nøjsomhedsvej).

Du kan tage til Lundtofte Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 150S, 182, 190, 300S Jernbane: 910

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lundtofte Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lundtofte Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lundtofte Kirke, Kongens Lyngby
Lundtofte Kirke, Kongens Lyngby Lundtofte kirke og kirkegård blev indviet i 1921 og omfattede landsbyen Lundtofte, Brede, Hjortekær, Ørholm og Lille Ørholm.Kirken er tegnet af arkitekten Harald Lønborg-Jensen. Kirkegården er tegnet af landskabsarkitekten Gudmund Nyeland Brandt. Lundtofte kirke er bygget på lokalt initiativ, og byggeprojektet fik stor folkelig opbakning. Ved indvielsen i 1921 var cirka halvdelen af finansieringen til kirken, gennem frivillige bidrag. Grunden kirken er bygget på, var lokalt doneret af Ørholm Grundejerforening. Præsten N.N. Sværdborg blev i 1930 kirkens første sognepræst. Der er cirka 200 siddepladser i kirken. Desuden er der i dag ansat 4 præster i sognet, hvor den ene hovedsageligt fungerer som universitetspræst på DTU. I 1921 havde Lundtofte kirke 6 medarbejdere. Kordegn Martin Rasmussen, kirkesanger Rigmor Gade, kirkekone Mathilde Thomsen, pastor Niels Sværdborg, graver Vilhelm Thomsen, organist Kamma Sværdborg. I den nordlige del af kirkegården ligger en direktør for Brede Klædefabrik, Edmund Daverkosen begravet, ved siden af sin hustru Olga. Ved siden af højen hvor Daverkosen ligger begravet, havde Klædefabrikkens ansatte ret til fri begravelse fra 1921 til 1952, fordi fabrikken og direktøren havde givet et beløb til jorden og bebyggelsen af Lundtofte kirkegård. Flere gravsten på Lundtofte kirkegård er stadig bevaret, selvom gravstederne ikke længere eksisterer. Stenene er udvalgt af Byhistorisk Samling, for at vise forskellige typer af gravsten, der har været på Lundtofte kirkegård. Samtidig bevarer man mindet om personer og erhverv i Lundtofte sogn. De ældste sten på kirkegården er fra 1926. De gamle gravsten kaldes for lapidarium, og er placeret i den vestlige ende af kirkegården. Kirken har kun været igennem få forandringer siden opførelsen, blandt andet på vestsiden et nyt våbenhus i 1969. Samtidig fik kirkens inventar i 1999 en omfattende restaurering og nymaling. Konfirmationsundervisning og møder blev holdt i tårnværelset over orglet indtil 1981, hvor sognegården blev opført. Geels kirkesal blev oprettet i en tidligere købmandsbutik. Kirkesalen blev indviet den 17. marts 1991 på baggrund af en række initiativer, projekter og et ønske om en kirke i dette område. Ønsket kom fordi sognet i 1940’erne og 50’erne havde stor befolkningstilvækst, og der blev behov for en særskilt kirke. Behovet blev mindre da man i 1956 havde fast mulighed for, at bruge Geelsgård kostskoles festsal til søndags gudstjenesterne. Der blev efter 1956 fortsat samlet ind til en bedre løsning, men i 1966 blev Sorgenfri kirke indviet og behovet for en deling af Lundtofte sogn blev meget lille. Der var i tidens løb blevet indsamlet 350.000 kroner, som blev brugt på at indrette kirkesal og konfirmations lokaler i den tidligere købmandsbutik.
Sådan kommer du til Lundtofte Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Lundtofte Kirke i Kongens Lyngby

Lettere at komme til Lundtofte Kirke med appen!