Vej til Lydolph Isbar i Nakskov med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lydolph Isbar?

De nærmeste stationer til Lydolph Isbar er:

  • Nygade Apoteket (Østergade) er 81 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Krøyers Gård er 205 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Dronningensstræde (Havnegade) er 331 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lydolph Isbar?

Disse Bus linjer standser nær Lydolph Isbar: 800, FLIXBUS.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lydolph Isbar?

Disse Jernbane linjer standser nær Lydolph Isbar: 710R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lydolph Isbar i Nakskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lydolph Isbar i Nakskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lydolph Isbar på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lydolph Isbar i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lydolph Isbar? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nygade Apoteket (Østergade); Krøyers Gård; Dronningensstræde (Havnegade).

Du kan tage til Lydolph Isbar med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 800, FLIXBUS Jernbane: 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lydolph Isbar fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lydolph Isbar, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nakskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lydolph Isbar, Nakskov
Lettere at komme til Lydolph Isbar med appen!