Vej til Marienborg i Kongens Lyngby med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Marienborg, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Marienborg fra de vigtigste steder i Kongens Lyngby med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Marienborg - Bus: 191; Jernbane: B, E.

Sådan kommer du til Marienborg af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Ålholm st., Valby, København 64 min
Jernbane - F
Jernbane - E
Gå
Fra InsightGroup, Bispebjerg, København 66 min
Gå
Jernbane - F
Jernbane - E
Gå
Fra Måløv Station, Måløv 90 min
Jernbane - C
Jernbane - E
Gå
Fra Farum st., Farum 50 min
Jernbane - B
Gå
Fra Benjamin media, Frederiksberg 74 min
Gå
Jernbane - F
Jernbane - E
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Marienborg?

De nærmeste stationer til Marienborg er:

  • Sophienholm (Nybrovej) er 419 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Nybro Kro (Nybrovej) er 471 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Marienborg?

Disse Bus linjer standser nær Marienborg: 191.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Marienborg?

Disse Jernbane linjer standser nær Marienborg: B, E.

Marienborg, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Marienborg i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Marienborg i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Marienborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Marienborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Marienborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sophienholm (Nybrovej); Nybro Kro (Nybrovej).

Du kan tage til Marienborg med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 191; Jernbane: B, E.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Marienborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Marienborg, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Marienborg, Kongens Lyngby
Marienborg, Kongens Lyngby Der er flere lokaliteter med dette navn, se Marienborg (flertydig). Marienborg er en ejendom i Sorgenfri Sogn ved Frederiksdal i Lyngby-Tårbæk Kommune nord for København, som er stillet til rådighed for statsministeren som bolig og til repræsentative formål. I 1981 brugte Anker Jørgensen for første gang Marienborg til optagelsen af statsministerens nytårstale, fordi Statsministeriet var under flytning. Siden 1986 har det været fast tradition, at Marienborg har dannet ramme om nytårstalerne. Det er ligeledes på Marienborg, at de såkaldte Marienborg-møder om folkeskolen afholdes. Marienborg ligger øverst i en 8,8 hektar stor park ned til Lyngby Sø. Den trelængede ejendom med tilhørende tjenestebolig og tidligere et mindre drivhusgartneri bruges i dag primært til møder, middage og officielle sammenkomster med statsministerparret som værter. I enkelte perioder har Marienborg dog også fungeret som privatbolig for eksempelvis statsminister Hilmar Baunsgaard (B). Ejendommen er bygget cirka 1745. Marienborg blev opført som sommerbolig for søofficer og direktør for Asiatisk Kompagni, Olfert Fas Fischer. Navnet stammer fra 1795, hvor ejerens hustru, Marie Lindencrone, fik stedet opkaldt efter sig. I 1934 blev ejendommen købt af højesteretssagfører Christian Ludvig David, som i 1960 testamenterede bygningerne, området og indbo til staten, som overtog Marienborg den 1. januar 1962. C.L. David, som opbyggede Davids Samling, ligger begravet i slotsparken.
Sådan kommer du til Marienborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Marienborg med appen!