Vej til Sophienholm i Kongens Lyngby med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Sophienholm, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Sophienholm fra de vigtigste steder i Kongens Lyngby med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sophienholm

  • Bus Bus: 191
  • Jernbane Jernbane: A

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sophienholm?

De nærmeste stationer til Sophienholm er:

  • Sophienholm (Nybrovej) er 170 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Sophienholm?

Disse Bus linjer standser nær Sophienholm: 191.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sophienholm?

Disse Jernbane linjer standser nær Sophienholm: A.

Sophienholm, Kongens Lyngby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sophienholm i Kongens Lyngby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sophienholm i Kongens Lyngby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sophienholm på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sophienholm i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sophienholm? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sophienholm (Nybrovej).

Du kan tage til Sophienholm med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 191 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sophienholm fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sophienholm, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kongens Lyngby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sophienholm, Kongens Lyngby
Sophienholm, Kongens Lyngby For alternative betydninger, se Sophienholm (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Sophienholm)Sophienholm er et landsted ved Bagsværd Sø, som blev bygget i 1768-69. I dag huser bygningerne kunstmuseet Sophienholm. Ejendommen er opkaldt efter Sophie Holmskjold, gift med bygherren generalpostamtdirektør Theodor Holmskjold. I 1790 overtaget af agent og storkøbmand Constantin Brun (1746-1836), der 1800-1805 fik ombygget bygningen i streng fransk klassicistisk stil af Joseph-Jacques Ramée. Sophienholm er et af arkitektens hovedværker. Ramée omlagde også parken i engelsk landskabsstil, og der opførtes et norsk hus, en kinesisk pavillon samt et schweizerhus og en portnerbolig. Senere blev to sidebygninger tilføjet hovedbygningen. Constantin Brun og hans hustru, digterinden Friederike Brun, samlede om sommeren forfattere på Sophienholm. Det har sat spor i digtningen: Oehlenschlägers digt "Til Frøken Ida Brun" ("Sophienholm! hvi mørkner du din Himmel?") i Kalliope Landstedet blev i 1882 overtaget af bladudgiver Carl Aller. Sophienholm blev i 1963 overtaget af Lyngby-Taarbæk Kommune og er i dag et kunstmuseum. Dets hovedbygning benyttes til kunstudstillinger året rundt.
Sådan kommer du til Sophienholm med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Sophienholm i Kongens Lyngby

Bus stationer tættest på Sophienholm i Kongens Lyngby

Lettere at komme til Sophienholm med appen!