Fortsæt til primært indhold

Vej til Midtbus Jylland i Møldrup med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Midtbus Jylland fra de vigtigste steder i Møldrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Midtbus Jylland

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Midtbus Jylland?

  De nærmeste stationer til Midtbus Jylland er:

  • Bjerregrav (Viborg Kom) er 163 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Midtbus Jylland?

  Disse Bus linjer standser nær Midtbus Jylland: 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Midtbus Jylland i Møldrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Midtbus Jylland i Møldrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Midtbus Jylland på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Midtbus Jylland i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Midtbus Jylland? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bjerregrav (Viborg Kom).

Du kan tage til Midtbus Jylland med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Midtbus Jylland fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Midtbus Jylland, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Møldrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Midtbus Jylland, Møldrup
Lettere at komme til Midtbus Jylland med appen!