Vej til Mortavika Fergeterminal i Rennesøy med Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Mortavika Fergeterminal fra de vigtigste steder i Rennesøy med Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Mortavika Fergeterminal

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Mortavika Fergeterminal?

De nærmeste stationer til Mortavika Fergeterminal er:

  • Mortavika Kai er 94 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Mortavika Fergeterminal?

Disse Bus linjer standser nær Mortavika Fergeterminal: 31, NW400.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000+ byer i 96+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Mortavika Fergeterminal i Rennesøy

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Mortavika Fergeterminal i Rennesøy, Norge? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Mortavika Fergeterminal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Mortavika Fergeterminal i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Mortavika Fergeterminal? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mortavika Kai.

Du kan tage til Mortavika Fergeterminal med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 31, NW400

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Mortavika Fergeterminal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Mortavika Fergeterminal, hvilket er grunden til at over 680 millioner brugere, herunder brugere i Rennesøy, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Mortavika Fergeterminal, Rennesøy
Lettere at komme til Mortavika Fergeterminal med appen!