Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Porsgrunn via Buss eller Jernbane?

Buss stasjoner i nærheten av Porsgrunn

Stasjonsnavn Avstand
Sandbakken 2 min gange
Assuransegata 6 min gange

Buss linjer til Porsgrunn

Navn på linje Retning
M1 Skjelsvik Via Bøle
P5 Herre Via Bølehøgda
S14 Skien Via Borgestad-Kjørbekkhøgda
NW182 Skien/Bø
185 Rjukan
601 Porsgrunn-Skien
S13 Stathelle Via Kjørbekk
S15 Porsgrunn Kammerherreløkka

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Porsgrunn?

  De nærmeste stasjonene til Porsgrunn er:

  • Sandbakken er 105 meter unna, 2 minutter å gå.
  • Assuransegata er 419 meter unna, 6 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Porsgrunn

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Porsgrunn: 601, M1, P4.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Porsgrunn

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Porsgrunn: R11.

  Flere detaljer...
Porsgrunn kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Porsgrunn

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Porsgrunn, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Porsgrunn med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Porsgrunn i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Porsgrunn? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Sandbakken; Assuransegata.

Du kan komme deg til Porsgrunn via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 601, M1, P4 Jernbane R11

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Porsgrunn enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Porsgrunn, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Porsgrunn, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Porsgrunn
Porsgrunn Porsgrunn er en by og en kommune i Grenland i Vestfold og Telemark fylke. Kommunen omfatter de tidligere bykommunene Brevik og Porsgrunn og landkommunen Eidanger. Porsgrunn grenser i nord til Skien og Siljan, i øst mot Larvik i Vestfold, og i vest mot Bamble. Høyeste punkt er Fjerdingen, 360 moh. Kommunen er en del av det området som kalles Grenland. I selve bykjernen bor det rundt 13 000 innbyggere. Porsgrunn by ligger ved utløpet av Telemarksvassdraget og er en viktig industriby. Av næringsvirksomhet i Porsgrunn er det prosessindustrien som dominerer. Tidligere var denne virksomheten en del av Norsk Hydro, men i dag er det Yara og Ineos som driver prosessanleggene for kunstgjødsel og polymer, og er Porsgrunns største industriarbeidsgivere. Yara, en av verdens største mineralgjødselfabrikker, er lokalisert her. Bilfinger Industrial Services Norway AS, Equinor, RHI Normag AS, Porsgrunds Porselænsfabrik, Isola AS, BEHA, Eramet og Norcem er andre viktige industrielle aktører i Porsgrunn. Mange av virksomhetene er lokalisert i Herøya Industripark. For industrien er all infrastruktur på plass; kraftnett, damp, gassforsyning og havner. Det er derfor attraktivt for bedrifter å etablere seg i kommunen. 2300 studenter går på Universitetet i Sørøst-Norge, studiested Porsgrunn. En dobbeltsporet jernbane mellom Porsgrunn og Larvik sto ferdig i 2018. Det jobbes med en sammenkopling av Vestfoldbanen og Sørlandsbanen via Grenlandsbanen. En slik sammenkopling vil gjøre Porsgrunn til ett av Østlandets viktigste knutepunkter. Porsgrunn inngår som en del av Gea Norvegica Geopark.
Hvordan komme seg til Porsgrunn med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Porsgrunn med app!