Fortsæt til primært indhold

Vej til Novo Nordisk 6A i Gladsaxe med Bus eller Jernbane?

Se Novo Nordisk 6A, Gladsaxe, på kortet

Vejvisning til Novo Nordisk 6A fra de vigtigste steder i Gladsaxe med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Novo Nordisk 6A

 • Bus Bus: 165
 • Jernbane Jernbane: B
Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Novo Nordisk 6A?

  De nærmeste stationer til Novo Nordisk 6A er:

  • Laurentsvej 45 (Laurentsvej) er 123 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Granvej (Vadstrupvej) er 717 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Lyngby St. er 746 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Novo Nordisk 6A?

  Disse Bus linjer standser nær Novo Nordisk 6A: 165.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Novo Nordisk 6A?

  Disse Jernbane linjer standser nær Novo Nordisk 6A: B.

  Flere detaljer

Se Novo Nordisk 6A, Gladsaxe, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Novo Nordisk 6A i Gladsaxe

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Novo Nordisk 6A i Gladsaxe, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Novo Nordisk 6A på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Novo Nordisk 6A i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Novo Nordisk 6A? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Laurentsvej 45 (Laurentsvej); Granvej (Vadstrupvej); Lyngby St..

Du kan tage til Novo Nordisk 6A med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 165 Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Novo Nordisk 6A fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Novo Nordisk 6A, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Gladsaxe, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Novo Nordisk 6A, Gladsaxe
Novo Nordisk 6A, Gladsaxe For alternative betydninger, se Novo Nordisk (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Novo Nordisk)Novo Nordisk A/S, uformelt blot Novo, er Danmarks største medicinalvirksomhed, der fremstiller insuliner, GLP-1-analog, glucagon, blødermedicin, væksthormon og kønshormoner. Regnet på markedsværdi er Novo Nordisk desuden Danmarks største virksomhed (næsten dobbelt så stor som A.P. Møller – Mærsk). Novo Nordisk er noteret på Københavns Fondsbørs og er listet i OMXC20-indekset over de mest omsatte aktier med størst værdi. Novo Nordisk har medarbejdere i 75 lande og markedsfører sine produkter i 180 lande. Diabetesrelaterede produkter stod i 2004 for ca. 70% af den daværende omsætning på 29,03 mia. kr.. I 2020 kom 48% af omsætningen fra Nordamerika, 25% fra EMEA, 11% fra Kina og 14% fra resten af verden . I 2020 var omsætningen på 126,9 mia. kr.Virksomhedens administrerende direktør har siden år 2017 været Lars Fruergaard Jørgensen.
Sådan kommer du til Novo Nordisk 6A med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Novo Nordisk 6A med appen!