Vej til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r i Bagsværd med Jernbane, Bus eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r?

De nærmeste stationer til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r er:

  • Krogshøjvej (Aslaksvej) er 76 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Bagsværd Stadion (Bagsværd Hovedgade) er 621 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Novo Nordisk, Bygning 9q/9r?

Disse Bus linjer standser nær Novo Nordisk, Bygning 9q/9r: 165, 166, 250S, 400S, 40E.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Novo Nordisk, Bygning 9q/9r?

Disse Jernbane linjer standser nær Novo Nordisk, Bygning 9q/9r: B.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r i Bagsværd

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r i Bagsværd, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Novo Nordisk, Bygning 9q/9r? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Krogshøjvej (Aslaksvej); Bagsværd Stadion (Bagsværd Hovedgade).

Du kan tage til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 165, 166, 250S, 400S, 40E Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Bagsværd, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Novo Nordisk, Bygning 9q/9r, Bagsværd
Lettere at komme til Novo Nordisk, Bygning 9q/9r med appen!