Vej til Ny Moesgårdvej i Århus med Bus eller Bybane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ny Moesgårdvej?

De nærmeste stationer til Ny Moesgårdvej er:

  • Handelsfagskolen/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom) er 22 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Aarhus Efterskole/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom) er 276 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Golfbanen/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom) er 495 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ny Moesgårdvej?

Disse Bus linjer standser nær Ny Moesgårdvej: 18.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ny Moesgårdvej i Århus

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Ny Moesgårdvej in Århus, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Søger du efter det nærmeste stoppested eller en bestemt station tæt på dit bestemmelsessted? Hvis du gerne vil til Ny Moesgårdvej, er her en liste over stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Ny Moesgårdvej: Handelsfagskolen/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom); Aarhus Efterskole/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom); Golfbanen/Ny Moesgårdvej (Aarhus Kom).

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Bus eller Bybane er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Ny Moesgårdvej - Bus: 18.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Ny Moesgårdvej.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Århus, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Ny Moesgårdvej, Århus
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ny Moesgårdvej med appen!