Fortsæt til primært indhold

Vej til Nyord Kirke i Danmark med Jernbane eller Bus?

Nyord Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Nyord Kirke fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Nyord Kirke

  • Jernbane Jernbane: Jernbane - RE

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Nyord Kirke?

    Disse Jernbane linjer standser nær Nyord Kirke: Jernbane - RE.

Nyord Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Nyord Kirke i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nyord Kirke i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nyord Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nyord Kirke i realtid.

Du kan tage til Nyord Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nyord Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nyord Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Nyord Kirke
Nyord Kirke Nyord Kirke på øen Nyord ved Møn ligger centralt i byen, hvor de fleste veje fører til og rundt om kirken. Den ottekantede kirke er en kopi af Frederiksberg Kirke. Beboerne på Nyord samlede selv sten til fundamentet. Kirken er ca. 9 m høj indvendigt. Den har seks jernvinduer. Kirkeklokken hang oprindeligt i kirkens tårn, men efter et par nedfald byggede man et særskilt klokketårn. Kirken, der blev indviet den 16. december 1846, er opført af tømrermester Otto Glahn fra Nykøbing Falster. Murene er af gule mursten på en pudset uprofileret sokkel. Der hvor kirken blev bygget, fandtes en stor stensætning af kampsten, som indbyggerne kaldte "Caplen". Altertavlen over alterbordet af brædder er et gipsrelief efter Bertel Thorvaldsens Kristus i Emmaus. Nyord kirkegård ligger uden for byen på øens nordøstlige del. Nyord har altid været forbundet med søens folk. Det sætter sit præg på kirkegården, hvor ikke bare øens befolkning, men også udenlandske søfolk er stedt til hvile. Kirkegården er omgivet af træer og markerer sig stærkt på den ellers næsten træløse ø.
Sådan kommer du til Nyord Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Nyord Kirke med appen!